Інформація Коментарі (0)
Українсько-японський та японсько-український словник. Навчальний словник японських ієрогліфів
Українсько-японський та японсько-український словник. Навчальний словник японських ієрогліфів - Такао Хіно,Іван Бондаренко
Словник
Написано: 1998 року
Твір додано: 18-10-2021, 18:09

Завантажити:

Словник складається з трьох основних частин: українсько-японського та японсько-українського словників, а також навчального словника японських ієрогліфів. До реєстру українсько-японського словника ввійшло близько 8450 найбільш уживаних українських слів (або словосполучень – у текстах деяких словникових статей), а до реєстру японсько-українського – 11 600 японських, які практично повністю охоплюють активний словниковий запас носіїв сучасної української та японської мов. Крім загальновживаної літературної лексики, до реєстру обох словників включено найпоширеніші розмовні слова, суспільно-політичні, науково-технічні, економічні та спортивні терміни.

Навчальний словник японських ієрогліфів містить 1006 найбільш частотних ієрогліфічних одиниць з варіантами їх читання (вимови) у наведених як приклади японських словах, перекладених українською мовою.

Розрахований на викладачів та студентів вузів, учителів і учнів ліцеїв, а також усіх, хто цікавиться японською мовою і хоче оволодіти нею самостійно.
Передмова
Список умовних скорочень
Українсько-японський словник
Японсько-український словник
Навчальний словник японських ієрогліфів
Додатки
Список використаної літератури
Що ще подивитися