Інформація Коментарі (0)
Фінанси підприємств. Практикум
Фінанси підприємств. Практикум - Світлана Каламбет,Сергій Володимирович Іванов,Юлія Півняк
Посібник
Написано: 2016 року
Твір додано: 19-10-2021, 13:48

Завантажити:

PDF
Навчальний посібник підготовлено відповідно до програми з навчальної дисципліни «Фінанси підприємств», яка відноситься до дисциплін професійної підготовки бакалаврів в галузі знань «управління та адміністрування». У ньому наведено методичні вказівки щодо вивчення сутності та організації фінансів підприємств, організації розрахунків і кредитування підприємств, формування і розподілу прибутку, оподаткування підприємств, сутності та організації оборотних коштів, сутності та фінансування відтворення основних засобів, фінансового планування, фінансового аналізу, проведення фінансової санації підприємства.

У навчальному посібнику наведено матеріал для практичної підготовки майбутніх фахівців з управління та адміністрування самостійного опанування студентами змісту дисципліни «Фінанси підприємств». У посібнику наведено методичні вказівки щодо вивчення тем дисципліни, питання для самоконтролю знань, тестові завдання, практичні завдання, завдання щодо складання структурно-логічних схем, завдання для самостійної роботи студентів, список використаних і рекомендованих джерел.

Навчальний посібник призначено для студентів економічних спеціальностей. Ним можуть користуватися викладачі, аспіранти та всі ті, хто бажає професійно знати про фінанси підприємств.
Вступ
1. Основи організації фінансів підприємств
2. Організація грошових розрахунків підприємств
3. Грошові надходження підприємства
4. Витрати підприємства та їх планування
5. Формування прибутку та напрями його використання
6. Оборотні кошти та їх організація на підприємстві
7. Фінансове забезпечення відтворення основних засобів
8. Кредитування підприємств
9. Оподаткування підприємств
10. Оцінка фінансового стану підприємства
11. Фінансове планування на підприємствах
12. Фінансова санація та банкрутство підприємства
Глосарій
Додатки
Що ще подивитися